Domino aangepastWij zijn Carla en Hendrik en hebben een heel schattig bulldogje (Old Englisch Bulldog) genaamd Domino van net een jaar. Hij is erg eigenwijs en koppig , maar ohh zo lief. Hij vindt cursus geweldig (wij ook!).

Als we de cursustas pakken springt hij bijna door het plafond heen van vreugde. Vooral het speuren vindt hij het einde. Er zijn veel dingen die wij met Domino doen die wij zelf niet zouden hebben bedacht als wij niet naar cursus waren gegaan. Zijn voer in een voerbal, zoekspelletjes, intelligentiespellen, speuren en op agillty waren we zelf nooit gekomen. We hebben tenslotte een bulldog en die kan dat toch helemaal niet. Nou, hij is er een ster in. Hij is ook totaal afgemat na een uurtje cursus. Yvonne maakt het telkens moeilijker door hem met lekkers af te leiden of dat hij tussen twee honden de oefening doet. Domino is namelijk hondengek, hij denkt dat alle honden op de wereld zijn gezet om met hem te spelen en hij snapt er niets van als een hond daar geen zin in heeft. Ook is hij mensengek, het liefst springt hij boven op iemand die hem aankijkt en daar zijn we in de cursus ook mee bezig om hem te leren rustiger te doen en niet te springen. Het is plezierig dat er een goede cursus in Dokkum zelf is. Ook dat je via mail, telefoon of op de cursus zelf altijd vragen kan stellen. Groetjes Carla , Hendrik en Domino

En nog een e-mailtje van een trotse Carla:

We komen thuis en ik gooi brokken in zijn bak terwijl hij netjes wacht, ik loop eruit om de maat beker terug te leggen. Als ik terug kom zit hij nog keurig te wachten en ik zeg 'Voor Domino'. Hij rent erheen en wat denk je? Hangt Nynke (de kat) in zijn voerbak. Ze houdt haar poot hoog om hem te beletten bij zijn eigen voerbak te komen. Hij loopt achteruit en wacht rustig tot ik Nynke verwijder en gaat daarna eten. OOOOOOHHHHHHH, wat lief. Hij is zo gek op eten dat ik zelf twijfelde wat er zou gebeuren als iets tussen hem en zijn voer zou komen, maar nu weten we het. Hij blijft netjes.

Contactgegevens

Pootjes.org

Yvonne van Weeghel
Dokkum
 
Tel: 0519 572 102
(maandag tot en met zaterdag) 

 

Social Media

Bezoek ons op facebook Bezoek ons op Linkedin

Tagwolk

Nieuwsbrieven

Top