Wie was dr. Bach?
Dr. Edward Bach was een gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog. Dr. Bach was ervan overtuigd dat de geestelijke toestand van een mens of dier een belangrijke rol speelt in het gezond blijven en in het herstel van een ziekte. Hij wilde een middel ontdekken dat de oorzaak aanpakt in plaats van het gevolg. In de jaren 30 is hij in de natuur gaan zoeken.

dr. Bach heeft 38 (negatieve) gemoedstoestanden/emoties ontdekt. Voor deze gemoedstoestanden zijn er 38 bloesems gevonden die een positieve invloed hebben op deze emoties.

De bloesems
Hij heeft de 38 bloesem ondergebracht in 7 groepen:
1. Angst
2. Onzekerheid
3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
4. Eenzaamheid
5. Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
6. Moedeloosheid of wanhoop
7. Overbezorgdheid om het welzijn van anderen. 

 Hoe werkt het?
Ik maak voor u of uw dier een mengsel van de bloesems. U of uw dier ken ik dan. Voor een flesje vraag ik € 5,-. Het duurt zeker 5 weken tot een flesje leeg is. Als ik u of uw dier niet ken, dan ga ik met u in gesprek. Uiteraard blijft alle informatie in dit gesprek tussen ons. Ik ga hier zeer zorgvuldig mee om. Vaak is een half uur voldoende. Dit gesprek kost € 15,-.

U kunt het voor uzelf puur innemen. Of door een slokje water of yoghurt. Het advies is 4x perdag.

Voor uw dier kunt u het door het drinkwater doen. Of door het eten. Mijn ervaring is dat het geven van de druppels nooit een probleem is. Integendeel zelfs.

En omdat emoties veranderen, kan het zijn dat een andere mengsel nodig is. Dit gaat in overleg tussen u en mij.

Ervaringen van klanten
 In de 2 jaar dat ik een mengsle van Bach bloesems voor zowel mens als dier maak, zie ik mooie resultaten. Hieronder enkele citaten:

Mens
- "Ik wilde nog even terugkomen op mijn vorige e-mail. Aan de ene kant werkt het prima. Veel minder angst! Maar het piekeren is iets meer geworden. Dus misschien een optie om iets erbij te doen of te verhogen."

Dier
- "Tijdens de vakantie had ze de druppels niet altijd gehad en dat was te merken ook. Gromde en snauwde vaker naar andere honden. Zeker als mijn partner bij haar was. Dan lijkt het veel erger. Bij mij kijkt ze nauwelijks naar andere honden en loopt rustig door. " 

- "De afgelopen twee weken hebben we haar geen druppels gegeven. Toch zien we nu een duidelijke toename in haar blafgedrag buiten de deur. Vooral in het schemer of donker, als ze toch al wat bang is, reageert ze op elk geluidje en alle mensen en dieren. Na weer twee dagen druppeltjes te hebben gegeven gaat dit duidelijk beter. Kortom: wij zijn er nu echtwel van overtuigd dat deze druppeltjes goed helpen voor Susie!"

Contactgegevens

Pootjes.org

Yvonne van Weeghel
Dokkum
 
Tel: 0519 572 102
(maandag tot en met zaterdag) 

 

Social Media

Bezoek ons op facebook Bezoek ons op Linkedin

Tagwolk

Nieuwsbrieven

Top