Bonnie

Jonge kat valt oudere kat aan.

Even een update van je bezoek dat je in maart bij me gebracht hebt in verband met de problemen tussen mijn katten Bonnie en Jasper. Bonnie is met behulp van jouw aanwijzingen rustiger geworden. Ook gebruikt ze nu het kattenluik goed.

Behalve als er een vreemde in de buurt is. Dan vindt ze het nog steeds moeilijk. Maar als ze wil komt ze er in en er uit. Vindt ze heerlijk.  

’s Nachts heb ik ze nog steeds binnen en gescheiden. Al was het alleen maar omdat Jasper mij anders nogal eens wakker maakt voor een zalige knuffelpartij. Ondertussen is hun onderlinge verhouding een heel stuk verbeterd. Bonnie is minder bang geworden en Jasper gedraagt zich goed, mede door de opvoeding van de buurtkatten. En hij wordt natuurlijk wat ouder. Het is nog wel even heel erg geweest, maar dat viel samen met een groeistuip van Jasper. Hij werd in een paar weken tijd ineens stuk langer. Hij zat toen niet lekker in zijn velletje.  

Heel af en toe jaagt hij nog een keer op Bonnie. Ik zie dat zo eens in de twee weken. Maar ze zoeken elkaar ook vaak op. Bonnie houdt er dan nu wel rekening mee dat hij erg lange poten heeft die hij ook wel eens wil gebruiken voor een worstelpartijtje, waar Bonnie niet van houdt. Maar Jaspers agressie is een heel stuk verminderd.  

Ondertussen hebben ze ook een kamerhoge krabpaal waar Jasper graag hoog ligt, ligt Bonnie heel graag in het holletje van de krabpaal.  

Om je te laten zien hoe ze nu met elkaar omgaan stuur ik een foto bij. Wel even een zoekplaatje maar ja… Uiteraard moest Jasper achter liggen en moest Bonnie een beetje opschuiven, maar voor een jonge kerel doe je dat wel. Uiteraard blijven beiden nu bij mij. Heel hartelijk dank voor je hulp.  

Alie

[Ga terug naar Ervaringen katten]

Contactgegevens

Pootjes.org

Yvonne van Weeghel
Dokkum
 
Tel: 0519 572 102
(maandag tot en met zaterdag) 

 

Social Media

Bezoek ons op facebook Bezoek ons op Linkedin

Tagwolk

Nieuwsbrieven

Top